focul viu
     
   Pe raza administrativa a comunei Andreiasul se suprapun total sau partial si trei situri Natura 2000: Padurea Cenarul, Poiana Muntiorul (SCI) si Magura Odobesti(SPA).
   Pe traseul de la Focsani catre Focul Viu strabatem si rezervatia naturala Reghiu-Scruntarul, in care fosile de rinoceri si balene pot fi vazute langa drumul national.
   Frecventata in prezent de numerosi turisti, acesta arie protejata unicat, dar si siturile de importanta comunitara Reghiu Scruntarul si Padurea Cenarul pot devenii puncte de atractie turistica majora pentru judetul Vrancea.
     


- Manastirea Mera
- Cetatea Craciuna
- Reghiu Scruntar
- Magura Odobesti
- Padurea Cenaru
Acest web-site a fost realizat in cadrul proiectului “Impreuna pentru arii protejate si dezvoltare durabila”, implementat de Asociatia pentru Conservarea Diversitatii Biologice, Focsani, Vrancea.
focul viu
Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Mecanismului Financiar SEE. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre Mecanismul financiar SEE si Programul Norvegian de Cooperare, accesati: www.eeagrants.org
 
focul viu